MENÜ
Télikertek, nyílászárók szerelése, készítése, gyártása, kivitelezése.
Minőség a Partner-Doors Kft.-től

Műanyag ablak,műanyag erkélyajtó

A jó ablak, ajtó, nyílászáró hozzájárul életünk színvonalának emelkedéséhez.

A nyílászárók,  fényt és meleget visz házainkba, óv bennünket az időjárás viszontagságaitól és a kéretlen látogatóktól.

Az általunk gyártott ROPLASTO profilból készült ablakoknak sikerül ezeket a problémákat megoldani.

Szakképzett kollégáink felvilágosítást adnak termékeinkről:ablak, ajtó, télikert, redőny. garázskapu, stb és testreszabott megoldásokat kínálnak Önöknek.

 

ablak sarokminta. ablak sarokminta

Ablak sorokminta 5-6-7 kamrás profilból. Az ablak 3 rétegü üvegezéssel, kiválló hőszigetelést bíztosít a lakásában, télikertjében.

A kiváló profiltulajdonságoknak köszönhetően, változatos ablakformákat lehet kialakítani anélkül, hogy ez az ablak funkcióját befolyásolná. Így biztosítja a szabad ki és belátást és meghatározza a homlokzat képét.

A legfőbb oka a régi ablakok cseréjének az, hogy a régi ablakokon keresztül elszökik a meleg. Nem csoda, hiszen az ablakok a legvékonyabb részei a homlokzatnak. Azért, hogy az általunk drágán megfizetett meleg a lakásban maradjon, a ROPLASTO speciális, több légkamrás profilokat fejlesztett ki, amely a modern energiatakarékos üvegezéssel együtt gondoskodik az optimális hőszigetelésről.

Minőségi ajtó, ablak gyártásával, beszerelésével, kívül marad a zaj és a stressz. Akit állandóan zaj vesz körül, nem talál nyugalmat. Ez stresszhez és tartós betegséghez vezet.

Egy ablak, amely kívül tartja a zajokat, nyugalmat biztosít. Az ideális üveg, tok, ajtó, ablak  és szerelés kombinációja megoldja ezt a problémát. Válassza a minőséget nyílászáró, télikert beszerelésénél, mert triplán megtérül Önnek.

A betöréseket túlnyomó részt az ablakon, illetve a teraszajtókon keresztül követik el. Ha a nyílászárókon a betörést nem a legrövidebb időn belül sikerül véghez vinni, akkor általában a betörő feladja, mert a lebukás veszélye nagy. Az optimális biztonsági ablak vasalat és ablakprofil kombinációjával, Ön a nyertes a betörővel szemben.

A jó minőségű nyílászárók melletti döntés legfőbb indoka, a lakás hőveszteségének csökkentése. A régi és a rossz ablakok a legfőbb indokai a nagy hőveszteségnek

Ne dobja ki a pénzét az ablakon ! Csak minőségi nyílászárókat vásároljon. Nyílászáró gyártótól vásároljon: Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Balaton környékén az egész országban állunk a rendelkezésére.

Annyiféle ház van, mint amennyi ablakaink formája és funkciója. Az ablakok meghatározzák a homlokzat arculatát. A megfelelő ablak kiválasztásásval, házunk összképe harmónikus benyomást kelt.

ROPLASTO 7001 AD

5 hőszigetelő légkamrával, és 2 ütközőtömítéssel a szárnyban és a tokban. A profilrendszer 68/84 mm-es beépítési mélysége magas hőszigetelési értéket szavatol az ablaknak, 1,0W/m2K értéktől.

A szokatlan sokrétű gyártási program, megjelenési formák sokaságát, a változatos szárny és üvegléc formák kialakítását teszi lehetővé. A felületek könnyen kezelhetőek és időjárásállók.

A magas minőségű profil, vasalat rendszerek és a funkcionális üvegezés együttese minden lakástípusban komfortérzetet bitosít a zajvédelem területén. A speciális vasalat és üvegezés típus minden egyedi igényeknek megfelelő biztonsági követelményt kielégít.

A profilok kombinációinak megfelelően, az üvegezés 4-40 mm-ig lehetséges.

A magas minőségű vasalatok és a vasalatok elhelyezkedése a tömítések között, optimális korrózió védelmet biztosít a szerkezeteknek. Az ablakok és ajtók kifogástalan használatakor, minimális gondozás mellett azok hosszú élettartalma szavatolt.

Határozza meg az Önnek legmegfelelőbb formát és színt. Döntse el Ön az egyedi ablakának a szerkezeti felépítését és minőségét.

Igazodjon az épületek stílusához és az egyéni ízléséhez. Legyen az fehér,  fa erezetű vagy UNI színekből választott fólia – Ön 30 különböző színből választhat. Válasszon ehhez megfelelő tömítés színt, feketét vagy szürkét.

ROPLASTO ALU-CLIP 5K

A külső oldalra felrögzített alumínium klipsz a nyílászárók szépségének megfelelően nem csak exklusive megjelenést, hanem optimális felületi tulajdonságokat kölcsönöz az Ön ablakának. Válasszon megfelelő színt a RAL színskáláról.

ROPLASTO 7001 MD

 

A hőszigetelési érték megsokszorozódott a 7 hőszigetelt kamra, a tokban és a szárnyban lévő két ütköző tömítés és egy – maximális tömítést nyújtó, az alsó vályúban futó – középső tömítés által. A profilok 68/84 mm-es beépítési mélysége és a megfelelő hőszigeteléssel bíró üvegezés kombinációjával a hőszigetelési érték 0,7 W/m2K alatt tartható a nyílászáró és a télikert szigetelése.

Az egymástól elszigetelet légkamrák konstruktívan úgy vannak elrendezve, hogy a hőátbocsátás a minimum alá csökken, ezért jó hőszigetelő ajtó, ablak, nyílászáró készül belőle.

A lekerekített forma a profiloknak egy könnyed és karcsú design-t kölcsönöz, így a profilok könnyen kezelhetőek, hosszú életűek, az időjárással szemben elleállók és hosszú ideig formatartók,  így kivalló minőségi nyílászáró készül belőle.

A vasalat, az üveg és az ablak, ajtó profilok kiváló illeszkedésének köszönhetően, nagyfokú biztonságot nyújt.

A lakónegyednek, illetve az Ön igényeinek megfelelően , javasoljuk Önnek a megfelelő üvegezés kiválasztását a nyílászáróban ablakban,ajtóban, télikertben.

Ablak, ajtó, télikert üvegezés 4-40 mm-ig profilkombinációtól függően.

Az ablak vasalat korrózióvédelem alatt áll a tömítési szintek között. A rögzítő csavar és a vasalat egy szinten található és erősen záródó kapcsolatot képeznek.  Az elkülönített rögzítő csavar mélyedésével elkerülhető, hogy a hőszigetelt kamrák közötti borda, csavarozásnál sérülést szenvedjen.

 

Milyen ablakot nyílászárót válasszon?

 

Építkezik? Felújít? Kibővít? Itt az ideje, hogy végre kiválassza a homlokzati nyílászárókat! Tanácstalan, hogy milyen ablakot válasszon? Nem tudja, hogy mire figyeljen? Gőze nincs, hogy mit jelent ez a sokféle hőszigetelési érték? 
Ha a fenti kérdésekhez hasonlóak visszhangoznak az Ön fejében is, de válaszok híján csak a kezeit teszi szét, olvasson tovább, mi segítünk tisztába tenni az alapokat! 

Mit kínálunk?

Minőségi és innovatív ablakokat olyan neves, külföldi német partnertől kapott alapanyag, mint a ROPLASTO, valamint megbízható gyártási kapacitásunkkal, jó minőséggel, valamint nyílászárói teljes körű műszaki tanácsadással és szakszerű, precíz, pontos beépítését kínáljuk.


Miért lesz ettől Ön elégedett?

 

Például azért, mert csökkentheti fűtésszámláját, vagy, mert soha többet nem kell ablakot festenie! Meggyőző érv az a 10 év minőség biztosítás is, amit a PARTNER-DOORS Kft vállal a termékeiért. Mindezeken felül azért, mert ezen idő alatt az általunk forgalmazott ablakok maximálisan szolgálják kényelmét. De mindenképpen elégedett lesz velünk, mert a felméréstől a tervezésig az ön elképzeléseivel együtt gyártjuk le a télikertet, építjük be a teraszát.

 

Mit kínálunk még?

 

Megmutatjuk, hogyan lehet fénnyel élni! Világos, nagyméretű üvegablakos nappali, vagy állandó teraszkijárat? Akár a negyediken? Mindhárom egyben! Hasznos és komfortos lakótér télen is? Van rá megoldásunk! Ha valami változatosat keres, ami lakása, háza hasznos éke lehet, de nem tudja hogyan valósítható meg műszakilag, itt az ideje, hogy bemutassuk egyedi Solarlux teraszfedési, erkélyüvegezési vagy télikert nyílászáró megoldásainkat!

Bizton állítjuk: ez csak a felszín kapargatása, lesz még kérdése! Forduljon bizalommal hozzánk, tekintse meg mindazt, amiről többet szeretne tudni! Vagy küldje el alaprajzait, képeit, írja le, vagy mondja el, mit szeretne, hogy a betervezett nyílászárók kivitelezhetőségét értékeljük!

 

Milyen ablakot válasszon:

 

Szeretné, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb ablak, erkélyajtó kerüljön a házba? Hosszútávra keres kiváló minőségű nyílászáró megoldásokat? Zavarja az utca zaja? Ezen túl nem akar bajlódni festendő, elvetemedett, már korszerűtlen ablakokkal? A homlokzati nyílászárók kiválasztása alapos körültekintést, tájékozódást, és utánajárást igényel. Partner Doors (ajtók) Kft segít Önnek!

 

ABLAKOK ENERGIATAKARÉKOS ÉS PASSZÍV HÁZAKHOZ

A házát csak egyszer kell felépítenie, de kiszámolta már, hogy mennyi ideig és mennyiért fogja üzemeltetni? Belegondolt már ennek a költségeibe? Elege van abból, hogy télen a konvektorba, nyáron a légkondiba öli a pénzét? Ráadásul az ablakain át kap hideget-meleget is? Az energiatakarékos és passzív házak speciális homlokzati nyílászárókat igényelnek, szakszerű beépítéssel! A szakértelem a miénk, a döntés az Öné!

 

Passzív házakhoz

 

Hányszor gondolt már arra, hogy a téli fűtés- és a nyári hűtésköltséget is szívesebben fordítaná inkább telelésre/nyaralásra?

Ha Ön most fog építkezni, ez az álma egyszerűen megvalósítható! Ezentúl minden télen/nyáron több juthat majd az utazásra, hiszen egy jól átgondolt, megtervezett alacsony energiafelhasználású (energiatakarékos vagy passzív) ház építésével hosszútávon rengeteget spórolhat meg a fűtésen és a hűtésen.

Ahhoz, hogy ezek a házak teljesíteni tudják az előírt értékeket, és valóban megtakarítást jelentsenek Önnek, többek között, olyan homlokzati nyílászárókra van szükség, amelyek kifogástalan minőségűek és magas hőszigetelő értékkel rendelkeznek. Nemcsak a kitűnő technikai tulajdonságok fontosak, hanem a beépítés szakszerűsége is, hiszen az ablakok csak így tudnak megfelelni a passzívház követelményeknek.
Ha további kérdései vannak a passzívház ablakokkal kapcsolatban, szakképzett kollégáink a rendelkezésére állnak, keressen fel minket bemutatótermünkben, vagy érdeklődjön e-mailen!

 

Energiatakarékos vagy passzívház? Mia Különbség?

 

A két legtöbbet emlegetett alacsony energiafelhasználású ház az energiatakarékos és a passzívház. De melyik mit tud, miben különböznek? Van különbség a két típusú ház homlokzati nyílászárói között is?

 

Energiatakarékos vagy passzívház? Mi a különbség?


Folyamatosan dráguló energiaáraink és a környezetre gyakorolt káros hatások egyre indokoltabbá teszik az építőiparban is az energiatudatos tervezési szemléletet, a megújuló energiák felhasználását és egyéb alternatívák keresését, annak érdekében, hogy a legkisebb energia felhasználásával üzemeltethessük épületeinket.

Az energiatakarékos házak elsősorban energiafogyasztásuk alapján kerülnek meghatározásra. Egy magyarországi átlagos lakóépület energiaigénye durván 250-450 kWh/m2 évente. Ez a most bevezetett épületenergetikai rendelet szerint a kötelező szintnél 150-190%-al több. Ehhez képest az energiatakarékos házak éves fűtési energiafogyasztása 30-70 kWh/m2 érték között mozog. Ezeknél az épületeknél a hő veszteség csökkentése a cél. Ezt jó hőszigetelésű (pl. polisztirol zsalu) építőanyagok, és homlokzati nyílászárók segítségével érik el. A csökkentett fűtési illetve hűtési energiaigény miatt ezeknél a házaknál sokkal kifizetődőbb az olyan alternatív fűtési módok alkalmazása, mint például a hőszivattyú vagy a kondenzációs gázkazán.

passzívház ettől komplexebb tervezésű épület, tulajdonképpen az energiatakarékos ház továbbfejlesztése. Ez sem egy adott szerkezet, hanem egy szigorú építési szabvány. A szabvány célja a hő veszteség és az energiaszükséglet csökkentése, a komfortérzet és a kényelem megtartása mellett. Az éves fűtési szükséglete nem lehet több mint: 15 kWh/m2. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy a ház hagyományos fűtési-hűtési rendszer nélkül biztosítja a kellemes belső klímát minden évszakban. A passzívházas építésmód a környezetet nagymértékben tehermentesíti, mivel aktív fűtési rendszer nélkül hasznosítja a napenergiát (a jól tájolt és méretezett ablakokon bejutó hőt), a geotermikus és az épületen belül keletkező hőt (elektromos készülékek, emberek által leadott hő) a levegő és a víz melegítésére. Ezeken felül pedig még szükség van egy levegőztető berendezésre, amivel a friss levegő utánpótlását tudjuk biztosítani.

A két ház homlokzati nyílászárói között is van különbség, hiszen a passzívház szabvány sokkal szigorúbb értékeket határoz meg az ablakok esetében is, mint az energiatakarékos ház energiafelhasználási osztályai. Így ha passzívházat építünk, ragaszkodjunk a jobb hőszigetelésű ablakokhoz, vagy még inkább azokhoz, amelyek rendelkeznek passzívház minősítéssel. Az energiatakarékos ház homlokzati nyílászárói is lehetnek passzívház minősítésű ablakok, itt adott esetben költséghatékonyságot jelenthet inkább egy szintén jó hőszigetelési értékkel rendelkező, de nem passzívház ablak vásárlása.

Miért éri meg önnek a többletberuházás?

 

A passzívházak a mai új épületekhez képest is az energiafelhasználás jelentős részét képesek megtakarítani. Hogy mennyit fog érni ez a megtakarítás évek, évtizedek múlva, az csak az egyre növekvő energiaáraktól függ! De milyen előnyökkel jár még a passzívház?

 • Mivel a passzívház mentes a fosszilis energiaforrásoktól, Önt nem fenyegeti az a veszély, hogy egy energiaválság esetén nem lesz mivel fűteni, hiszen a nap ingyen melegíti az Ön házát is az ablakfelületeken keresztül!
 • Az alacsony üzemeltetési költség lehetővé teszi, hogy több jusson utazásra, pihenésre, vagy más fontos dolgokra.
 • A megfelelő belső hőmérséklet télen-nyáron maximális komfortérzetet biztosít Önnek és egész családjának!
 • Mivel a szellőzőrendszer miatt az ablakok többnyire zárva vannak, nincs zajterhelés, nyugodtan pihenhet a nap bármely szakában.
 • Jó hír az allergiásoknak, hogy a passzívház por és pollenmentes, antiallergén környezetet biztosít a benne lakóknak.
 • A páratartalom szabályozása miatt nem keletkezhet párakicsapódás, vagy penész okozta kár.
 • A passzívház nagymértékben tehermentesíti, és nem szennyezi a környezetet.
 • Otthona természetes fényben gazdag a déli tájolásnak és nagy déli ablakfelületeknek köszönhetően.
 • Nincsenek „húzó” falak, ablakok, hideg felületek, rések és ebből eredő légmozgások.
 • Mindezen értékek miatt az ingatlan értéke nem csökken, így ha Ön esetleg egy újabb passzívház építése mellett döntene, az előzőt sem kell értéken alul eladnia.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő jelentkezését!

Magyarországon üzletkötőnkön keresztül elérhetőek vagyunk:
Bács –Kiskun megye: Kecskemét, Baranya megye: Pécs. Békés megye: Békéscsaba, Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Miskolc. Csongrád megye: Szeged, Fejér megye: Székesfehérvár, Velence, Agárd, Dunaújváros. Győr-Moson-Sopron megye: Győr, Sopron. Hajdú-Bihar megye: Debrecen. Heves megye: Eger, Jász-Nagykun-Szolnok megye: Szolnok. Komárom-Esztergom megye: Tatabánya, Nógrád megye: Salgótarján, Pest megye: Budapest, Cegléd, Budaörs, Érd, Budakeszi, Dunaharaszti, Somogy megye: Kaposvár, Siófok, Balatonszárszó, Balatonföldvár, Fonyód, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Nyíregyháza, Tolna megye: Szekszárd, Vas megye: Szombathely, Veszprém megye: Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi, Tapolca, Zala megye: Zalaegerszeg,

 

Központ-Bemutatóterem: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Kapcsolat: 06-20 3360- 643

Email: partnerdoors@gmail.com

          partner-doors@freemail.hu

Télikert és bejárati ajtó, terasz beépítés Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon a képviselőnkön keresztül.

Bejárati ajtó

Legfontosabb sajátosságuk, hogy biztonsági szempontok figyelembevételével készülnek. Kívülről és belülről is zárhatóak, a zárszerkezet több ponton záródó. A biztonságot szolgáló egyéb megoldásokkal is kiegészülnek. Tudnunk kell, hogy abszolút biztonságos ajtót nem lehet készíteni. Ezért a biztonsági kockázatot mindig optimalizálni kell. Egy családi házban szuper biztonságos (ennél fogva drága) bejárati ajtót akkor érdemes beépíteni, ha az egyéb nyílászárók (ablakok, erkélyajtók) is hasonló biztonsági szinten készültek.

Bejárati ajtók műanyag profilból

A szép műanyag bejárati ajtó a homlokzat dísze, harmonikusan illeszkedik az épület karakterisztikájához, melyen öröm átlépni, és megérkezni az otthon melegébe. A műanyag bejárati ajtók egy emelt színtű lakáskultúra névjegykártyái, amelyek személyre szabott külsőt kölcsönöznek a háznak. A műanyag bejárati ajtók megjelenésükben sokfélék lehetnek, egyszerűek és így visszafogottak, vagy markánsak és ezáltal hangsúlyosak.

A műanyag bejárati ajtók előnyei

 • Kiváló minőség a nagy profilkeresztmetszeteknek köszönhetően
 • Jó hőszigetelés a műanyag bejárati ajtók hőhídmentes küszöbe miatt
 • Speciális tömítések zárják ki a huzatot a bejárati ajtóknál
 • Sokoldalú megjelenési lehetőség
 • Magas betörésbiztonság

Műanyag bejárati ajtó küszöb

A műanyag bejárati ajtók küszöbe alacsony beépítési magasságának (20mm) köszönhetően alkalmasak mozgásukban korlátozottak lakásaikban való elhelyezésre is. A hőhídmentes műanyag bejárati ajtó küszöb kimagaslóan jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.

Műanyag bejárati ajtók kiemelkedő stabilitással

A műanyag bejárati ajtók rendszerét úgy alakítják ki, hogy a lehető legnagyobb acélmerevítést be tudja fogadni. Ebből és a beépítési mélységből adódóan az ellenálló képessége 30 %-kal nagyobb lett, mint az átlag műanyag bejárati ajtóké. Egy Olyan küszöbcsatlakozást használnak a műanyag bejárati ajtóknál is, hogy az ajtóprofil és a küszöb között megfelelő zárt kapcsolat jöhessen létre.

Azért, hogy a műanyag bejárati ajtók szélállósága és a sarokmerevsége megfelelő szinten legyen, a rendszerhez passzoló sarokmerevítéseket használnak. A kiegészítők széleskörű választéka lehetővé teszi a műanyag bejárati ajtók sokféle variációját. A műanyag bejárati ajtók többféle színben, acrylcolor és fautánzatú fóliás kivitelben is rendelhetőek.

Műanyag bejárati ajtó szerkezete

A műanyag nyílászárók alapanyaga nagy keménységű PVC, melyek minden esetben belső fémmerevítésekkel vannak ellátva. Ennek feladata, hogy növelje a profilok statikai terhelhetőségét, valamint ehhez csatlakoznak a nyílászárók vasalatai is.

A nyílászáró profilok minden esetben cellás felépítésűek. A légkamrák számának növekedésével nő a profilok hőszigetelő képessége, merevsége, és vastagsága is. A ma gyártott nyílászárók már UV-álló alapanyagból készülnek, így nem kell tartanunk azok besárgulásától. A vasalatok időszakos olajozásán kívül semmilyen karbantartást nem igényelnek, nem kell festeni őket, könnyen tisztíthatóak. Nagy a formatervezők szabadsága , hiszen szinte bármilyen forma, alak könnyen megvalósítható belőlük, mindez egyre szélesebb színválasztékban. Többszörös szigetelésének köszönhetően szinte hermetikusan zár, fokozott hőszigetelésű és hangszigetelésű üvegezésével kiegészülve szinte kizárja a külvilág zajait. A bejárati ajtópanelek sok változata lehetővé tesz minden elképzelést.

.

Üvegezés

A bejárati ajtók alapfelszereltsége:
4-16-4-LOW-E ARG üveg, k=1,1 W/m2K.  Különféle üvegtípusokkal. Kérésre ettől sokkal jobb hőszigeteléssel is tudjuk gyártani.

A bejárati ajtók vasalatrendszere

A bejárati ajtók több ponton záródó kilincsműködtetésű zárral lehetővé teszi a széles, rusztikus kilincscímek szerelését. A vasalatrendszer erős GU pánttal 3 dimenzióban állítható, amely biztosítja a bejárati ajtó tökéletes működését, precíz beállítását. A bejárati ajtó biztonságossága a kilincsszerkezettel növelhető, amely védett térről szerelhető, letörés ellen védett.

A bejárati ajtó szabvány mérete

100x210, 140x210, amely kiegészíthető oldal és felülvilágítókkal. Mi gyártók, ettől eltérő méretekkel is.

Gyártunk egyszárnyú ajtókat, kétszárnyú ajtókat, tolóajtókat, toló-bukó ajtókat, harmonika ajtókat, íves ajtó és boltíves ajtókat. Lehet a bejárati ajtó mellett oldalvilágító és felülvilágító. A nyitható mérettartomány így lehet 350x260 is.

 

Fa Bejárati ajtó

Legfontosabb sajátosságuk, hogy biztonsági szempontok figyelembevételével készülnek. Kívülről és belülről is zárhatóak, a zárszerkezet több ponton záródó. A biztonságot szolgáló egyéb megoldásokkal is kiegészülnek. Tudnunk kell, hogy abszolút biztonságos ajtót nem lehet készíteni. Ezért a biztonsági kockázatot mindig optimalizálni kell. Egy családi házban szuper biztonságos (ennélfogva drága) bejárati ajtót akkor érdemes beépíteni, ha az egyéb nyílászárók (ablakok, erkélyajtók) is hasonló biztonsági szinten készültek

Fa bejárati ajtó rétegragasztott, hossztoldott borovi fenyő és tölgy.

A minőségjavítás érdekében a bejárati ajtó szerkezete több farétegből áll. A bejárati ajtó rétegragasztott alapanyagát optimális hibakiejtés után hossztoldjuk, tömbösítjük, majd vízálló faipari ragasztóval rétegragasztjuk. Tokban és szárnyban egyaránt jól bevált és biztos sarokkötést nyújtó dupla ollós csapot alkalmazunk, amely biztosítja a bejárati ajtó stabilitását, illetve a megbízható szerkezeti összeépítést.

A bejárati ajtók esetén kettős gumiprofilozást használunk, azaz a hőszigetelő profil 1 kemény és 2 lágy felütközéssel, valamint erősített széles alkatrészekkel készül, 68 mm vastagságban kivitelezhető.

A bejárati ajtó felületkezelése

A hosszan tartó kültéri védelmet a fa bejárati ajtónak csak kiváló bevonatrendszerrel és a megmunkálási körülmények szigorú betartásával lehet biztosítani. Ennek köszönhetően a bejárati ajtó felületkezelése hosszú évekre biztosítja az időjárás okozta igénybevételek elleni védelmet és esztétikusan hangsúlyozza ki a természetes fa szépségét. A lazúrok tökéletes védelmet nyújtanak a bejárati ajtónak a biológiai károsítókkal szemben is

Üvegezés

A bejárati ajtók alapfelszereltsége:
4-16-4-LOW-E ARG üveg, k=1,1 W/m2K.  Különféle üvegtípusokkal.

A bejárati ajtók vasalatrendszere

A bejárati ajtók több ponton záródó kilincsműködtetésű zárral lehetővé teszi a széles, rusztikus kilincscímek szerelését. A vasalatrendszer erős GU pánttal 3 dimenzióban állítható, amely biztosítja a bejárati ajtó tökéletes működését, precíz beállítását. A bejárati ajtó biztonságossága a kilincsszerkezettel növelhető, amely védett térről szerelhető, letörés ellen védett.

 

Fa bejárati ajtó szabvány mérete

100x210, 140x210, amely kiegészíthető oldal és felülvilágítókkal.

A bejárati ajtó beépítése

Győződjünk meg méréssel a falnyílás méretéről! A bejárati ajtók beépítése utólagos elhelyezéssel javasolt, külső nyílászáróknál a munkát bízza szakemberre, mert beszerelés után a jó működés érdekében utólagos illesztést kell végezni! A bejárati ajtók megfelelő légzárással rendelkeznek, így fűtött lakótérbe, lakóházakba, nyaralókba valamint közösségi, ipari és egyéb létesítményekbe építhetők be. Figyelem: a bejárati ajtó beépítése után biztosítani kell a helyiség megfelelő szellőzését! Különösen az esetleges utómunkálatok következtében növekedhet meg - szellőztetés hiányában - olyan mértékben a páratartalom, hogy a lecsapódott pára a bejárati ajtó szerkezetein, mint kondenzvíz keletkezik, és komoly károkat okozhat!

Karbantartása

A bejárati ajtó vasalatainak csúszó, forgó alkatrészeit évente egyszer érdemes műszerolajjal kezelni. 6-8 évente a fedőlakkot javasolt felújítani. A bejárati ajtó kereteit a háztartásban használt normál mosószerekkel lehet tisztítani. Lemosáshoz kéz meleg vizet használjunk! A bejárati ajtót ne tisztítsuk szemcsés súroló szerrel és karcolást okozó eszközzel! Óvjuk a bejárati ajtó vasalatait a víz behatolásától!

 

 

A bejárati ajtó kiválasztásánál a legfőbb szempont a betörésbiztonság és az esztétikus megjelenés, valamint a hosszú távú, problémamentes működtetés. Az általunk kínált bejárati ajtó maximálisan megfelel e követelményeknek, mert minőségi alapanyagok felhasználásával kerül gyártásba.

Bejárati ajtó egyedi méretben, az Ön igényei szerint:

- egyszárnyú bejárati ajtó (jobbos és balos nyitású, befelé-kifelé nyíló)
- kétszárnyú bejárati ajtó (jobbos és balos nyitású, befelé-kifelé nyíló)
- számtalan mintázat
- választható üvegezés
- rövid határidő
- kedvező ár-minőség=PARTNER-DOORS Kft

A bejárati ajtók kedvező áron gyártunk, rövid határidővel rendelhetők!

Bejárati ajtó alapanyagok

A bejárati ajtógyártáshoz a legmagasabb minőségi osztályú nyersanyagokat és eszközöket használjuk. Ezek közé tartoznak a német ROPLASTO cég műanyag nyílászáró profilrendszerei, valamint a piacvezető európai vasalat gyártó, a ROTO termékei.
Bejárati ajtóink több pontos záródással, minőségi pántokkal és sarokmerevítéssel készülnek. A biztonság fokozására több lépcsőben, speciális vasalat-összetevők beiktatásával nyílik lehetőség.

Bejárati ajtó - a ház dísze

Bejárati ajtó az első, amivel vendégeink találkoznak, sőt: az utcafront felé is ez az elem, amely a ház összképét leginkább befolyásolja. Nem mindegy tehát, hogy milyen a bejárati ajtó külső megjelenése, esztétikuma.

Az ajtókat gyárthatjuk mélyen üveges, vagy vízszintes és függőleges szárnyosztásokkal tagoltan, melyek a keret méretén belül szabadon változtathatók. A bejárati ajtó készülhet a szárnyba épített díszpanellel is. Az ajtópanelek mindegyike kérhető tömör kivitelben vagy katedrálüvegek széles választékával. Díszpaneljeink hőszigetelt kivitelben, számos üvegkialakítással, akár biztonsági acélmerevítéssel is választhatók.

A bejárati ajtók tetszőleges méretűek, egy vagy többszárnyúak lehetnek. Sok esetben az ajtók fix oldal- vagy felülvilágítóval egészülnek ki, teret engedve még több fény bejutásának.

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne bejárati ajtóinkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken!

Ha már pontosan tudja, hogy milyen méretű bejárati ajtó szükséges Önnek, kérjen árajánlatot

Tekintse meg további weblapjainkat is:

Télikert, tervezés, gyártás-szerelés : www.partner-doors.hu

Ablak, ajtó : www.ablak-ajto-gyartasa.hu

Nyílászáró gyártás : www.nyilaszaro-gyartasa.hu

Műanyag bejárati ajtó: www.ajto-ablakok.hu

Télikert rendszerek : www.telikertet.hu

Télikert : www.partner-doors.at

Minőségi nyílászárók, télikertek gyártása: www.partner-plast.hu

Télikert, nyílászáró gyártás - szerelés : www.partnerplast.hu

Terasz beszerelés : www.ablak-balaton.hu

Télikert tervezés, gyártás : www.partner-doors.hupont.hu

Ablak, ajtó gyártása: https://ablak-ajto-gyartasa.hu/

Télikert gyártás: www.telikert-gyartas.hu

Télikert készítés: www.partnerdoors.honlapom.com

Teraszbeépítés : www.partner-doors.eoldal.hu

Minőségi ajtó-ablak gyártás:  www.partner-doors.8x.hu

Beltéri ajtó : www.belteri-ajto.eoldal.hu

Műanyag ablak: www.ablak.eoldal.hu

Műanyag nyílászáró : www.nyilaszarok.eoldal.hu

A télikert: https://www.a-telikert.hu/

Terasz beépítés: https://terasz-beepites.hu/

Télikertek Magyarországon: https://telikertek-magyarorszagon.hu/

 

Hírek

 • Télikert, terasz beépítés statikai elemei.
  2011-08-14 17:53:31

  A télikertek, terasz beépítés tervezése, építése esetén nagyon fontos, hogy a szél, hó terheket a építmény bíztosan elbírja. Ezért nagyon fontos az szakemberre bízni.

 • Solar üveg
  2011-08-09 13:27:16

  Az emelkedő energiaárak, mind környezettudatosabb életmódunk és nem kevésbé saját kényelmünk miatt oda kell figyelnünk otthonunk hőszigetelésének hatékonyságára, melynek egyik legfontosabb eleme a megfelelő nyílászárók, ezen belül pedig a megfelelő télikert, terasz beépítéseknél az

  üvegezés kiválasztása.

  A forró nyári napokon az ablakokon, télikert üvegén, keresztül besugárzó nap jelentősen felmelegíti lakótereinket. Ilyenkor ablakaink felületére átlagosan több, mint 400 Watt/m2 napenergia esik. A hagyományos, bevonat nélküli hőszigetelő üveg ennek körülbelül 77%-át ereszti át a lakótérbe, míg a Magyarországon is elterjedt Low-E bevonatos üvegszerkezetek esetében ez az érték körülbelül 63%, ami még mindig elég magas ahhoz, hogy gyakran elviselhetetlen kánikulát teremtsen otthonunkban. Az eddig használt Low-E bevonatok ugyanis elsősorban a

  fűtésből származó hő visszaverésére, benntartására lettek kifejlesztve. A napsugárzás azonban más hullámhossztartományban érvényesíti fűtő hatását, amely így szinte akadálytalanul jut át az üvegen.

  A  ClimaGuard® Solar olyan síküveg termék, amelynek felületén egy átlátszó, rendkívül vékony bevonat található (a rétegbevonat összvastagsága a hajszálénak mintegy 2500-ad része!). A bevonatnak köszönhetően a ClimaGuard® Solar-ral készített hőszigetelő üveg egy

  hagyományos, bevonat nélküli szerkezethez képest (42% a 77%-kal szemben, 4 mm üveg + 16 mm légrés + 4 mm üveg összetétel esetén) a teljes napenergiának körülbelül csak a felét engedi át, így a nyári kánikula idején a lakóterünk sokkal kevésbé melegszik fel. Emellett

  a belső üveg felületi hőmérséklete megközelítőleg 4 fokkal alacsonyabb lesz, mint a hagyományos szerkezet esetében, ami komfortérzetünk szempontjából igen jelentős különbség.

  A  ClimaGuard®Solar előnye még inkább kézzelfoghatóvá válik, ha a lakásban légkondicionáló berendezést is üzemeltetünk, hiszen így nyáron is jelentős

  energiamegtakarítást érhetünk el.

  A ClimaGuard®Solar üveg télen is kiváló hőszigeteléstnyújt: alacsony hőátbocsátási tényezője révén (Ug=1.1 W/m2K) kétszer annyi fűtési energiát spórolhatunk meg

  a hideg napokon, mint a hagyományos hőszigetelő üvegezésű ablakokkal. Ez éves szinten egy átlagos családi ház esetében több tízezer forintot jelenthet, és nemcsak pénztárcánkat, de környezetünket is jelentősen kíméli.

  Mindezt „különösebb feltűnés nélkül”, hiszen a ClimaGuard® Solar bevonatos üveg amellett, hogy magas fokú fényáteresztést biztosít, színtelen is.

Asztali nézet